Betalingsvoorwaarden

betalings voorwaarden

U betaalt na reservering 25 % van de huurprijs binnen 14 dagen aan ,het restant dient 8 weken voor aankomst voldaan te worden ,boekt u binnen 8 weken dan dient het bedrag gelijk overgemaakt te worden
Aanbevolen wordt een annuleringsverzekering af te sluiten

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door de huurder dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Indien er geannuleerd  wordt ,wordt onderstaande tabel gehanteerd
Bij annulering tot 8 weken voor de dag aankomst wordt 50% van de huursom berekend.

Bij annulering na 8 weken voor aankomst wordt 100 % van de huursom bereken

Indien de sauna ,hottub ,wif ,die we u gratis aanbieden door overmacht niet bruikbaar kan zijn zullen wij er alles aan doen om het te laten herstellen, echter er zal geen schadeloosstelling plaatsvinden.

de vakantiehuizen op heyd.be zijn van particuliere eigenaren ,de eigenaar van het huis welke u huurt draagt zelf de gehele verantwoordelijk voor zijn/ haar huis , u betaalt rechtstreeks aan de eigenaar , op de huurovereenkomst die u na boeking ontvangt  vindt u de gegevens van de eigenaar waar u van heeft gehuurd.

corona maatregelen

de Belgische  regering de volgende eisen opgelegd ,dat er een bij elkaar wonende gezin mag komen  + 1 extra contact buiten het gezin  mogen uitnodigen . De huurder dient hierdoor zelf maatregelen te treffen door het aantal te verkleinen of aan te passen. Dit betekent dat er om die reden niet verzet of kosteloos geannuleerd kan worden ,daar er geen Lock down is en u nog steeds kunt komen naar het door u gehuurde vakantie huis .

Mocht er een lockdown zijn in België, waardoor de huizen moeten sluiten kunt u de verhuur in overleg verzetten naar een andere datum voor het huis welke u gehuurd heeft en 1 jaar geldig blijft ,doch er volgt geen teruggave .

Voor de Nederlanders geldt dat er een negatief reisadvies afgegeven ,dit betekent als u wilt komen u in quarantaine zult moeten zowel in België als bij terugkomst in Nederland en onderstaand document dient in te vullen.

https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form

bois gerard 003.jpg

Heyd.be

        Voor boekingen & info:   heyd.be@outlook.com     of  telefoon 0032 472912186 

          Het vakantiegevoel begint op www.heyd.be .Graag tot ziens ,Truus Rio

              Wilt u bij uw aanvraag/reservering per mail ook uw telefoonnummer vermelden.

  • Facebook Social Icon