top of page

Betalingsvoorwaarden

betalings voorwaarden

U betaalt na reservering 25 % van de huurprijs binnen 14 dagen aan ,het restant dient 8 weken voor aankomst voldaan te worden ,boekt u binnen 8 weken dan dient het bedrag gelijk overgemaakt te worden
Aanbevolen wordt een annuleringsverzekering af te sluiten

 

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door de huurder dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Indien er geannuleerd  wordt ,wordt onderstaande tabel gehanteerd
Bij annulering tot 8 weken voor de dag aankomst wordt 50% van de huursom berekend.

Bij annulering na 8 weken voor aankomst wordt 100 % van de huursom bereken

 

Indien de sauna ,hottub ,wif ,die we u gratis aanbieden door overmacht niet bruikbaar kan zijn zullen wij er alles aan doen om het te laten herstellen, echter er zal geen schadeloosstelling plaatsvinden.

de vakantiehuizen op heyd.be zijn van particuliere eigenaren ,de eigenaar van het huis welke u huurt draagt zelf de gehele verantwoordelijk voor zijn/ haar huis , u betaalt rechtstreeks aan de eigenaar , op de huurovereenkomst die u na boeking ontvangt  vindt u de gegevens van de eigenaar waar u van heeft gehuurd.

corona maatregelen

Mocht er een lockdown zijn in België, waardoor de huizen moeten sluiten kunt u de verhuur in overleg verzetten naar een andere datum voor het huis welke u gehuurd heeft en 1 jaar geldig blijft ,doch er volgt geen teruggave .


Voor de Nederlanders geldt onderstaand 

https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form

foto heydbe.jpg

Heyd.be luxe vakantiehuizen kinderfaciliteiten honden welkom

bottom of page